Veszélyes hulladék elszállítása

A veszélyes hulladék elszállítása magas fokú figyelmet és speciális szállítási körülményeket igényel. Veszélyes hulladéknak nevezhetjük azokat az anyagokat, amelyek a bomlástermékeken keresztül károsítják a környezetet. Ismerje meg a veszélyes hulladék elszállítása előtt a legfontosabb tudnivalókat, és gondoskodjon a szabályszerű fuvarozásról! 

 

Válasszon minket, mert: 

  • Rövid határidővel és precízen dolgozunk a szállítások során. 
  • Már az első beszélgetésünk közben pontos ajánlatot nyújtunk Önnek. 
  • Szakszerűen és szabályosan szállítunk az Ön által kijelölt helyszínre. 
  • Biztonságosan és sérülésmentesen juttatjuk célba a rakományt. 
  • Építkezések és egyéb munkaterületek számára is segítünk. 
  • Budapest és Miskolc környékén extra rövid idő alatt szállítunk. 

Mikor szükséges a veszélyes hulladék elszállítása?

Magyarországon a jelenleg elfogadott szabályok alapján veszélyes hulladéknak minősülnek a robbanásveszélyes és tűzveszélyes, illetve az oxidáló és érzékenységet okozó anyagok is. Érdemes megjegyezni, hogy a radioaktív anyagok is veszélyesek, de a jogi szabályozás nem a veszélyes hulladékok csoportjába sorolja azokat. 

A hulladékanyagok veszélyességét Ön is ellenőrizheti az EWC kódokat felsoroló környezetvédelmi leírás segítségével. A hulladékjegyzékről szóló 72/2013. (VIII. 27.) VM rendeletben megtalálja a veszélyes hulladéknak minősülő anyagok listáját. 

A környezetre veszélyes hulladék elszállítása fontos feladat, hiszen az elmulasztása büntetést vonhat maga után. A büntetés összegét az egyedi körülmények és a veszélyességi szint határozza meg. Célszerű időben megszervezni a hulladék szabályszerű eltávolítását. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és a veszélyes hulladék elszállítása legfontosabb körülményeinek megismerését követően azonnal pontos ajánlatot nyújtunk Önnek! 

Miért igényel kiemelt gondosságot a veszélyes hulladék elszállítása?

A veszélyes hulladék elszállítása során olyan anyagokkal is találkozhatunk, amelyek átlag feletti környezetkárosító hatással rendelkeznek. A környezetben tartózkodó emberek és a természet védelme érdekében a veszélyesnek minősülő hulladékokat biztonságos megoldásokkal juttatjuk el az Ön által meghatározott célállomásra. Kollégáinkkal szakszerűen kezeljük a veszélyes hulladékokat, ezért az építkezések és bontások számára is professzionális segítséget nyújtunk. 

Ha vállalkozása tevékenységei során veszélyes hulladékokkal is dolgozik, érdemes a legbiztonságosabb szállítási technikákkal eltávolítani a káros anyagokat. Építkezések területén különösen fontos, hogy a káros hulladékokat a hatályos jogszabályoknak megfelelően szállítsa el. Az azbeszt és a toxikus fémek, illetve a szénhidrogén származékok és az oldószerek is speciális szállítást igényelnek. 

Célszerű megemlíteni a higanyt tartalmazó építési anyagokat és a veszélyes anyaggal szennyezett gipszeket is. Az azbeszttartalmú szigetelőanyagok és a szénkátrányos bitumen keverékek szállítására szintén különleges eljárást szükséges alkalmazni. 

Milyen előnyökkel jár, ha minket választ?

  • A veszélyes hulladék elszállítása során garantáltan biztonságos és szabályos megoldásokkal dolgozunk. A hulladékokat az Ön által kijelölt telephelyre visszük. Tapasztalt szakembereink segítségével építkezések és bontások területeiről is hatékonyan szállítjuk el a felgyülemlett hulladékot.
  • Rugalmas határidőkkel dolgozunk. Érdemes azonban már a veszélyes hulladék elszállítása időpontját előre egyeztetni, hogy garantáltan segíthessünk Önnek. Az első telefonhívás vagy üzenetváltás során már konkrét ajánlatot és megoldást nyújtunk.
  • Bútorszállítási és lomtalanítási, illetve általános hulladékszállítási feladatokban is rendelkezésére állunk. Budapest és Miskolc vonzáskörzetében extra gyors kiszállási időt biztosítunk. A sérülésmentes szállítást minden esetben garantáljuk. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és biztonságos, de költséghatékony módon segítünk Önnek!