Sitt elszállítás

A sitt elszállítás rövid idő alatt és biztonságosan megoldható feladat, ha minket választ. Tapasztalt szakembereink és korszerű járműveink, illetve megbízható konténereink segítségével az építési törmeléket az Ön által kijelölt helyszínre szállítjuk. Ismerje meg az általunk biztosított sitt elszállítás legfontosabb előnyeit, és gondoskodjon az építési törmelék megfelelő eltávolításáról! 

 

Válasszon minket, mert: 

 • Rövid határidővel és precízen dolgozunk a szállítások során. 
 • Már az első beszélgetésünk közben pontos ajánlatot nyújtunk Önnek. 
 • Szakszerűen és szabályosan szállítunk az Ön által kijelölt helyszínre. 
 • Biztonságosan és sérülésmentesen juttatjuk célba a rakományt. 
 • Építkezések és egyéb munkaterületek számára is segítünk. 
 • Budapest és Miskolc környékén extra rövid idő alatt szállítunk. 

Sitt elszállítás gyorsan és szakszerűen

A sitt az építkezéseken és épületek bontása során keletkező törmelék, amelyet általában hulladéktároló konténerekbe helyeznek a dolgozók. Az építésen felgyülemlett törmelék egy részét újrahasznosítják, így a bontott téglák és a nyílászárók sem vesznek kárba. Az építéssel és bontással járó munkálatoknál az esetek többségében a betonból és téglából fennmaradt törmelék kerül a konténerekbe. Az építkezések során a sitt elszállítás kötelező, hogy az újból felhalmozódó törmelék számára is jusson hely. 

Természetesen a felújítások és bontások végén is fontos, hogy az átadott munkaterület hulladékmentes legyen. A szakszerű és szabályos sitt elszállítás a környezetvédelem érdekében is fontos, hiszen az elhordott anyagokat a hulladékhasznosító telepeken újra feldolgozzák. Ilyenkor a hulladékból törmeléket és zúzalékot állítanak elő, hogy hivatalos rendeletek alapján minősítsék az anyagokat. Magyarországon gyakori, hogy az újrahasznosított, nagy mennyiségű törmeléket útépítésbe, betonburkolatként használják fel. 

Hol érhető el a sitt elszállítás?

A sitt elszállítás Budapest vonzáskörzetében átlagon felüli gyorsasággal érhető el, amelynek köszönhetően Ön mind a 23 kerületben azonnali megoldást találhat. Érdemes már az építkezések első fázisában eltervezni, hogy pontosan mikor lenne szükség a törmelék és hulladék elszállítására. Így Ön garantáltan időben gondoskodhat a tiszta munkakörnyezetről. 

 

Minden esetben egyedi árajánlatot adunk, így az Ön igényei és elvárásai alapján állapítjuk meg a költségeket. Akár az első kapcsolatfelvétel során pontos ajánlatot nyújtunk, Ha megfelelőnek tartja a munkadíjat, már csak a sitt elszállítás időpontját és helyét szükséges megmondania, a többiről már gondoskodunk. 

Ha az előírásoknak megfelelő, de gyors és hatékony módon szeretné a munkaterületről elszállítani a törmeléket, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, és rövid időn belül segítséget nyújtunk Önnek!

Miért minket válasszon, ha sitt és hulladék elszállítására van szüksége?

 • Szakszerűen és szabályosan szállítjuk el az építési törmelékeket. Minden előírásnak megfelelünk, és rövid idő alatt az Ön által kijelölt helyszínre juttatjuk az összegyűlt hulladékot. Tapasztalt kollégáink segítségével a nehezebben megközelíthető helyekre is eljutunk, így bármilyen építkezési vagy bontási területen tudunk segíteni. 
   
 • Veszélyes hulladék elszállítással és lomtalanítással, illetve bútorszállítással is foglalkozunk, így akár több dolgot is egyszerre elintézhet. A határidőket tekintve rugalmasak vagyunk, amelynek köszönhetően bármikor kereshet minket. 
   
 • Az Ön egyedi igényei alapján dolgozunk a sitt elszállítás teljes ideje alatt, és az adott feladat alapján nyújtunk ajánlatot. Forduljon hozzánk bizalommal, és minden kérdésére pontos és részletes válaszokat adunk.